Diensten

Archiefonderzoek

Belang van Archiefonderzoek voor Constructieve Inzichten:
Het doen van archiefonderzoek is een essentiële stap om inzicht te krijgen in de bouwgeschiedenis en constructieve elementen van een gebouw. gedegen archiefberekeningen en -tekeningen onthullen de bouwregelgeving die destijds is toegepast.

Ook is gedetailleerde informatie over de toegepaste constructieve materialen in het archief nauwkeurig terug te vinden. Terwijl deze materialen vaak in het werk zijn afgewerkt, vinden we in het archief nauwkeurige registraties die van onschatbare waarde zijn bij het begrijpen van de oorspronkelijke constructie.

ai generated, archive, archivist-8237709.jpg
construction worker, man, people-956496.jpg

Inspectie op locatie

Grondige Constructieve Inspectie op Locatie voor Accurate Informatie:
Een inspectie op locatie is noodzakelijk indien constructieve gegevens ontbreken in het archief. Op locatie worden de ontbrekende constructieve onderdelen ingemeten en vastgelegd.

Daarnaast is het goed om op locatie een check te doen of de wel aanwezige archiefstukken nog up to date zijn.
Vaak komt het voor dat door de jaren heen verschillende verbouwingen hebben plaatsgevonden of dat er wellicht schade aan de constructie is aangebracht.

We zorgen ervoor dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn over eventuele wijzigingen of potentiële uitdagingen die van invloed kunnen zijn op de constructieve integriteit van het gebouw.

Bij FER-bouwplan streven we naar volledige transparantie en grondigheid in onze inspecties op locatie.

Constructie rapportage

Zekerheid door Constructierapportage: Is uw Dak Klaar voor Zonnepanelen?

Bij FER-bouwplan bieden wij constructierapportages die zekerheid verschaffen over de draagkracht van uw dak. We begrijpen de bezorgdheid over de belasting van zonnepanelen, vooral na hevige sneeuwval. Onze gedetailleerde rapporten beoordelen grondig of uw dak sterk genoeg is om het gewicht van de panelen te dragen, zelfs onder extreme omstandigheden.