Over ons

Maak kennis met
FER-bouwplan

Bij FER-bouwplan garanderen we deskundige en helder leesbare constructieberekeningen, zodat u met zekerheid en vertrouwen kunt verbouwen. Onze berekeningen voldoen aan de hoogste standaarden van constructieve betrouwbaarheid, conform de huidige wet- en regelgeving. 
Ook vragen verzekeraars vaak om een gedetailleerde constructieberekening. Onze rapporten zijn niet alleen bedoeld om aan de voorschriften te voldoen, maar ook om u te voorzien van de nodige documentatie voor een soepele afhandeling van vergunningen en verzekeringskwesties.

 

In Nederland groeit de installatie van zonnepanelen op daken razendsnel dankzij de opkomst van duurzame energie. Bij [Bedrijfsnaam] zijn wij toegewijd aan het uitvoeren van gedetailleerde constructieve controleberekeningen voor dakconstructies, specifiek gericht op het succesvol plaatsen van zonnepanelen.
Sinds het prille begin van de zonnestroomrevolutie in Nederland werken wij nauw samen met diverse professionele opdrachtgevers om de bestaande dakconstructies van gebouwen te controleren. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onbenutte daken in Nederland.

Wij kijken uit naar onze samenwerking!

Missie

Constructief verantwoord de daken in Nederland verduurzamen is onze missie.

Visie

Wij zullen alles wat mogelijk is doen om het potentieel van daken te vergoten.

Waarden